April April Din Dumma Sill / Vart har humorn tagit vägen, har vi gipsat in den?

April April Din Dumma Sill / Vart har humorn tagit vägen, har vi gipsat in den?. April april din dumma sill , sandra , jag kan lura dej vart jag vill Som sagt , är det ju faktiskt 1 april (: Your current browser isn't compatible with soundcloud. Soita ja kerro parhaimmat aprillipilasi ihan suomeksi soilille ja mikalle! Tack om du orkade läsa igenom allt!

Soita ja kerro parhaimmat aprillipilasi ihan suomeksi soilille ja mikalle! Första april är dagen då det är okej att ljuga om lite allt möjligt. För allt jag önskade mig var en hund eller häst. Första april och dagen då det står dig fritt att lura och bedra. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april.

Tokmoderaten: "APRIL, APRIL DIN DUMMA SILL...!"
Tokmoderaten: "APRIL, APRIL DIN DUMMA SILL...!" from 3.bp.blogspot.com
Varför luras man på första april? Politikerna kan lura dig vart de vill. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. I klippet nedan kan du se fem klassiska aprilskämt ur svt:s arkiv. April, april, din dumma sill. Det och mycket annat roligt får du veta här! Har försökt att skotta bort lite snö, men mycket är kvar. För egen del känner jag mig mest blåst på våren.

Sådär, nu har du lurat din hjärna.

De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Disney planerade bygga upp ett. Som det ser ut kommer snön inte att vara borta förrän tidigast bortåt mitten på april. Vi firar andra dagar också. Får skicka ett imorgon istället. April, april, din dumma sill. Ofta gör jag det på morgonen men vissa kvällar när jag orkar och känner för det tar jag gärna en liten tur åt ett annat håll. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. Lättlurad som jag är brukar jag gå på det allra mesta. Tis 2 apr 2013 09:38 läst 18577 gånger totalt 61 svar. Så här löd vårt aprilskämt idag på sociala medier och det var många av er som nappade! Aprilskämt tillämpas över stora delar av världen den 1 april. Tycker inte du att det är dags att du bryter nu?

Google körde under första april ett nytt läge på google maps med namnet äventyr. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Nu är april här och vi har sett dom första tranorna i vårt lantställe ca 5 mil nordöst om uppsala. Jag brukar minst en gång om dagen ta en liten runda runt i kvarteret där jag bor, dels för att röra på mig, men också för att slappna av. 1 april, 202031 mars, 2020.

April, april din dumma sill - så skämtade medierna i år
April, april din dumma sill - så skämtade medierna i år from doeho6k8shw5z.cloudfront.net
Varför luras man på första april? Vi firar andra dagar också. Det kunde vara ett brev, en. I sverige är det vanligt att massmedia har falska artiklar och reportage den första april. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. I klippet nedan kan du se fem klassiska aprilskämt ur svt:s arkiv. Klart att jag dragit ett stort skämt och drivit skiten ur min farsa ! Det var helt enkelt ett aprilskämt.

Ja nu kan vi faktiskt backa bandet något och faktiskt avslöja att vi fått oss en till familjemedlem.

Tycker inte du att det är dags att du bryter nu? Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader. Your current browser isn't compatible with soundcloud. I sverige är det vanligt att massmedia har falska artiklar och reportage den första april. Lättlurad som jag är brukar jag gå på det allra mesta. Solen skiner över oss, som aldrig förr. Inte bara att jag fyllt år. Nej, det är såklart inte sant att halmstad, falkenberg och varberg planerar att slå ihop sina fotbollslag till ett elitlag. Sill tycker jag inte om, och det behöv jag lyckligtvis inte äta i april (eller någon annan gång) heller. Det ena efter det andra. Nu bör det börja vattnas i munnen på dig. Och så allt som hör påsken till förstås: Första april och dagen då det står dig fritt att lura och bedra.

För allt jag önskade mig var en hund eller häst. Men vad vet du egentligen om första april? Aprilskämt är ingen ny uppfinning. I klippet nedan kan du se fem klassiska aprilskämt ur svt:s arkiv. Lättlurad som jag är brukar jag gå på det allra mesta.

9 April Fools traditions from around the world - The Book ...
9 April Fools traditions from around the world - The Book ... from blog.thebookofeveryone.com
Det var reklam från ett mäklarföretag. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Jag kan lura dig ända till skåne och plocka spånor i en trasig säck. Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. Därav rosor i parti och minut. Tis 2 apr 2013 09:38 läst 18577 gånger totalt 61 svar. Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret. Första april är dagen då det är okej att ljuga om lite allt möjligt.

Det och mycket annat roligt får du veta här!

Det var mycket viktigt att luras första april när vi var unga! Ja nu kan vi faktiskt backa bandet något och faktiskt avslöja att vi fått oss en till familjemedlem. April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill eller maj, maj måne, jag kan lura dig ända till. Ofta gör jag det på morgonen men vissa kvällar när jag orkar och känner för det tar jag gärna en liten tur åt ett annat håll. Att du berättar för dina partivänner och medbloggare hur det egentligen ligger till? April april, din dumma sill! Solen skiner över oss, som aldrig förr. April, april, äntligen dags att fira sill. Google körde under första april ett nytt läge på google maps med namnet äventyr. Vi firar andra dagar också. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Det och mycket annat roligt får du veta här! April, april, din dumma sill.

Post a Comment

0 Comments

close